Uw laadpaal specialist.

Zaptec Pro

De Zaptec Pro is een krachtige en intelligente laadstation die op maat is gemaakt voor grotere laadsystemen. Het is het perfecte laadstation voor appartementsgebouwen, parkeergarages en bedrijven waar meerdere auto's moeten worden opgeladen.


Ingebouwde 4G zorgt voor naadloze communicatie tussen alle laadstations in het systeem en resulteert in lagere installatiekosten omdat er geen kabels hoeven te worden getrokken of WiFi-dekking nodig is.


Met een laadvermogen van 22 kW kunnen elektrische auto's snel opladen


Wilt u de Zaptec Pro bestellen? Wij helpen u met installatie, inbedrijfstelling en cloudservice om de laadstations te beheren. Neem contact met ons op om te beginnen met schaalbaar elektrisch opladen.


Zaptec Pro optimaliseert het laden

Met de Zaptec Pro wordt altijd alle beschikbare capaciteit in het gebouw gebruikt. De stroom wordt dynamisch verdeeld om optimaal en gelijkmatig te laden bij alle laadstations in het systeem. Het laadsysteem voert belastingbalancering en fasebalancering uit, en schakelt dynamisch tussen enkelfasig en driefasig laden. Zaptec heeft een efficiënte manier ontwikkeld om balans te brengen tussen enkelfasig en driefasig laden, waardoor de laadstations de beschikbare stroom tot 66% beter kunnen benutten.


Altijd verbonden met 4G

De Zaptec Pro is uitgerust met 4G, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het instellen van WiFi-netwerken of het trekken van Ethernetkabels naar de laadpunten. Alle laadstations zijn altijd online met een goede internetverbinding via Zaptec's 4G LTE-M verbinding. Ongeacht waar u de laadstations plaatst, blijven uw Zaptec Pro's up-to-date met de nieuwste software en in sync met de bijbehorende cloudservice. Deze 4G service is inbegrepen in de aankoopprijs en vereist geen additionele abonnementskosten.


Gemakkelijk op te schalen met meer laadstations
Als u nu een bepaald aantal laadpunten wilt installeren en in de toekomst meer wilt toevoegen, kunt u aanzienlijke kosten besparen met een uitbreidbare Zaptec-installatie. Bij het opzetten van een laadsysteem met Zaptec kunt u eenvoudig alle parkeerplaatsen voorbereiden op elektrisch opladen door het aanleggen van een vlakband kabelverbinding. Op deze manier kunt u eenvoudig en voordelig het aantal laadpunten uitbreiden naarmate de behoefte aan laadplaatsen toeneemt, zonder dat er opnieuw een uitgebreide installatie hoeft plaats te vinden.


Controle over kosten
Als u een laadsysteem installeert met Zaptec Pro, heeft u altijd volledige controle over de kosten van het opladen. Met de ingebouwde energiemeter kunt u het verbruik voor elk individueel laadpunt en parkeerplaats zien. Op deze manier kunt u eenvoudig opladen per laadpunt factureren of de verdeling kiezen die u wilt. Met de gratis cloudservice van Zaptec kunt u alle informatie krijgen die u nodig heeft om de betaling voor opladen in het systeem te beheren

 
 
 
E-mailen
Bellen