Uw laadpaal specialist.

Zaptec Go.

Ontdek de Kracht van Compact Opladen met Zaptec Go: 

Efficiëntie in een Elegant Jasje
Laat je niet misleiden door zijn formaat, de Zaptec Go is misschien het kleinste laadstation op de markt, maar het levert een groots prestatievermogen. Zijn elegante vormgeving is een perfecte match voor jouw moderne levensstijl, terwijl het jouw elektrische auto oplaadt met de snelheid en intelligentie die je verdient.


Waarom Kiezen Voor Zaptec Go?
*Past bij Elke Auto: De Zaptec Go werkt met alle elektrische voertuigen, en past zich slim aan aan de capaciteit van jouw auto voor de meest efficiënte oplaadervaring.
*Compact en Lichtgewicht: Met een formaat vergelijkbaar met een digitale tablet en een gewicht van slechts 1.3 kg, *integreert de Zaptec Go naadloos in jouw huis zonder veel ruimte in te nemen.
*Milieubewust Opladen: Schakel over naar de Eco Modus en laad je auto op wanneer de elektriciteitskosten laag zijn, waardoor je op je energierekening bespaart.

*Toekomstbestendig: Dankzij WiFi en 4G LTE-M blijft de Zaptec Go altijd up-to-date met de nieuwste functies en updates, zodat je altijd de nieuwste technologie hebt.

*Veiligheid voorop: Gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsnormen, biedt de Zaptec Go gemoedsrust elke keer dat je jouw auto oplaadt.

Slimme Kostenverrekening Met Laadpassen
Houd controle over je laadkosten met de Zaptec Go. Dankzij de mogelijkheid om kosten te verrekenen met een laadpas, houd je altijd overzicht over je energieverbruik en bespaar je op je facturen.


Noorse Kwaliteit, Wereldwijd Vertrouwd

Als je denkt aan hoogwaardige kwaliteit, komt Noorwegen onmiddellijk in gedachten. De Zaptec Go is trots gebouwd op Noorse kwaliteit, waardoor je kunt vertrouwen op duurzaamheid en betrouwbaarheid bij elke laadsessie.


Eenvoudige Installatie En Universele Compatibiliteit

Dankzij het plug-and-play ontwerp is de Zaptec Go moeiteloos te installeren. De lader is compatibel met alle elektrische voertuigen via de universele Type 2-aansluiting. Of je nu een laadkabel direct wilt aansluiten of in de lader wilt vergrendelen, de Zaptec Go biedt flexibiliteit. Het is zelfs mogelijk om tot 3 laders op één aansluiting te installeren, waardoor je klaar bent voor de toekomst.


Bestel Nu En Laat Jouw Reis Beginnen
Ontdek de kracht van de Zaptec Go en zorg ervoor dat je altijd klaar bent voor de weg. Kies uit onze brede selectie van kleuren en bestel vandaag nog jouw eigen Zaptec Go.
Zaptec Go. Slim Opladen, Gewoonweg Geniaal.


 
 
 
E-mailen
Bellen