Uw laadpaal specialist.

Dynamic Load Balancing
De Ratio Solid Box kan de laadstroom dynamisch aanpassen, afhankelijk van andere verbruikers die dezelfde netaansluiting gebruiken. Ook houd hij rekening met de opbrengst van de zonnepanelen. Zo kun je je auto op maximale snelheid opladen terwijl je de stroomaansluiting in je meterkast niet overbelast.


Behalve het basislaadstation bevat de lader stroom meters (CT's) welke om de binnenkomende aanvoer in de meterkast geklemd worden en een sensorbox die op het laadstation kan worden aangesloten dmv een netwerk kabel (cat5 of hoger).


Zodra er andere gebruikers in huis (wasmachine, kookplaat, warmtepomp, airco, etc.) stroom gaan gebruiken zal de lader automatisch terug schakelen en ook weer opschakelen wanneer er weer voldoende capaciteit beschikbaar is.


Kwaliteit Made in Holland
De Ratio Solid Box is het nieuwste ontwerp van Ratio Electric, een leidende aanbieder van laadoplossingen in Nederland. Deze wandladers zijn Made in Holland volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Op alle producten van Ratio Electric rust een garantietermijn van 3 jaar.


De Ratio Solid Box is een degelijke wandlader zonder toeters en bellen zoals rfid lezers of backoffice abbonnementen. Door deze no-nonsense aanpak kan de prijs zeer aantrekkelijk gehouden worden.

Product Specificaties
General

*Vermogen. 3,7 tot 11 KW
*Auto model Alle met Type2 ingang
*Maximale Stroomsterkte: 32A
*Fasen: 3 fase
*Kabel Lengte: 5 meter
*Kabel Kleur: Zwart
*Plug Laadpuntzijde: Intern
*Plug Voertuigzijde Type 2: (Mennekes) Female
*Plug Kleur: Zwart
*Fabrikant: Ratio Electric (NL)
*Garantie: 3 jaar
*Gewicht: (kg) 5


 
 
 
E-mailen
Bellen