Uw laadpaal specialist.


Productomschrijving
Laadpaal Ratio Solar
Online lader met Load Balancing, PV laden en App.

Deze 5e generatie laadpaal is het resultaat van meer dan 12 jaar ontwikkeling en ervaring in de EV markt. Dit topmodel komt met alle benodigde functionaliteiten voor de thuismarkt. 

Deze volledig 'Made in Holland' lader voldoet aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voor laadpalen. Het design van de laadpaal zorgt ervoor dat je altijd een plek hebt om je laadkabel op te hangen. Naast een strakker design gaat zo ook de kabel langer mee!


Naast dat de lader standaard is uitgerust met Dynamic Load Balancing* en de mogelijkheid om te laden op zonnestroom**, krijg je ook de gratis Ratio app zodat je altijd en overal toegang hebt tot je laadpaal.
* Maximaal en beschermd laden met Dynamic Load Balancing: de laadsnelheid van uw lader wordt aangepast op het overige verbruik in uw huis of op kantoor
** Laden met 100% gratis zonne-energie die wordt gegenereerd door je eigen Solar installatie? Dit kan al vanaf 1,4 kW. Zelfs bij een minimaal aantal PV panelen of beschikbare zon laadt de Ratio Solar al.


De Ratio Solar heeft verschillende laadstanden. Kies voor ‘Pure Solar’ om groen en kosteloos te laden, ‘Smart Solar’ voor een combinatie van zonne-energie en stroom uit het net en ‘Smart’ om volledig op netstroom te laden.


Met de Ratio App kun je:
*Inzicht krijgen in de actuele laadsessie
*Overzicht zien van je laadgeschiedenis
*De laadstand kiezen die bij je past.
*De lader vergrendelen of ontgrendelen
*Uitgesteld laden
*Kiezen voor de ‘Plug & Charge’ stand: zo kun je zonder pasjes of autorisatie simpel het laden starten!
*Voor installateurs: de lader is makkelijk te configureren via het installateursmenu in de Ratio AppProduct specificaties


Product specificaties

Soort lader: Vaste kabel
Vermogen: 3,7kW - 22kW
Opties: Ondersteuning zonnepanelen
             Load Balancing
             Geen abonnement
             Mobiele App
             Authenticatie mogelijk
Waterbestendigheid: IP54
Standaard: Type 2 naar Type 2 (IEC 62196-2 Mennekes)

Garantie: 3 jaar

 
 
 
E-mailen
Bellen