Uw laadpaal specialist.

Ratio IO6

Met de Ratio IO6 laadpaal krijg je de ultieme controle over het opladen van je elektrische voertuig. Deze geavanceerde laadpaal biedt niet alleen de mogelijkheid om op je stroomnet te laden, maar ook op 100% zonne-energie, opgewekt door je zonnepanelen. Met de gratis Ratio app en de EV Service backoffice, heb je volledig inzicht in en controle over je laadsessies.
Met de Ratio app kun je eenvoudig de actuele laadsessie volgen, je laadgeschiedenis bekijken en zelfs een kenteken koppelen aan je laadsessies. Maar wat deze laadpaal echt onderscheidt, is de keuze in laadstanden. Je kunt kiezen voor de Pure Solar modus, waarbij je 100% groen en kosteloos laadt op zonnige dagen. Ook kun je laden vanuit het stroomnet, een combinatie van zonne-energie en netstroom gebruiken, of gewoon kiezen voor Basic laden zonder load balancing.
De Ratio IO6 laadpaal biedt niet alleen gemak, maar ook veiligheid. Met Dynamic Load Balancing past de laadpaal automatisch de laadsnelheid aan, zodat je stroomnet niet overbelast raakt, zelfs bij hoog stroomverbruik in huis.
Zelfs als je maar een minimaal aantal zonnepanelen hebt, laadt de IO6 nog steeds efficiënt. In de 'Pure Solar' stand kan de lader al laden met slechts één enkele fase, wat betekent dat je niet per se 3 keer 6 ampère nodig hebt zoals bij de meeste andere 3-fase laders.
De Ratio IO6 is de alleskunner van Ratio, geschikt voor zowel thuis als op de zaak. Met specificaties zoals een laadvermogen van 3,7 tot 22 kW, een socket type 2, RFID-paslezer voor kostenverrekening, en standaard Dynamic Load Balancing, biedt deze laadpaal de ultieme laadervaring.
Bovendien is de Ratio IO6 voorzien van aardlekbeveiliging en wordt deze standaard geleverd met wandmontage, met de optie voor een montagepaal. De behuizing is gemaakt van duurzaam polycarbonaat en met een gewicht van 6,3 kg is deze laadpaal robuust en betrouwbaar.
Kortom, met de Ratio IO6 laadpaal haal je de toekomst van laden in huis. Efficiënt, duurzaam en volledig aanpasbaar aan jouw behoeften.

Product specificaties.

Vermogen: 3,7kW - 22kW
Opties: Load Balancing
             Laadpas met backoffice
             Mobiele App
             Ondersteuning zonnepanelen
Waterbestendigheid: IP54
Garantie: 3 jaar

 
 
 
E-mailen
Bellen