Uw laadpaal specialist.

Easse home.

 

Ontdek de nieuwe productlijn van toekomstbestendige EV- laders voor thuis laden: Charge Lite en Charge Core. Bediening via lokale Bluetooth zorgt voor een betrouwbare verbinding en geavanceerde slimme veiligheidsfuncties zorgen ervoor dat je altijd veilig kunt laden. Zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in Noorwegen; thuis laden gemakkelijk gemaakt.
Smart Safety
Veiligheid staat centraal bij alles wat Easee doet. De laders zijn uitgerust met temperatuursensoren, zelftestende aardlekschakelaar en foutdetectie-meldingen. Zo ben je altijd verzekerd van veilig laden en de nieuwste functionaliteiten.
1-fase en 3-fase laden
De nieuwe Easee Charge Lite kan op 1-fase tot 7,4kW (32A) laden en op 3-fase tot 11kW (3x16A)
Alles-in-één lader
De laders zijn geschikt voor alle elektrische voertuigen, fasen en stroomnetten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de compabiliteit van de lader bij aanschaf van een nieuwe auto.
Installatie
Gemakkelijk, snel en voordelig te installeren. Installeer en configureer binnen enkele minuten met behulp van een installateur. Maak gebruik van load- en phase balancing tot drie Easee-laders in één huis.
Up to date
De laders worden continu bijgewerkt met de nieuwste functies. Zo weet je zeker dat je een veilig en toekomstbestendig product koopt.
Betrouwbare lokale bediening
Met de nieuwe Bluetooth-functionaliteit kan je je lader lokaal bedienen en monitoren, zonder afhankelijk te zijn van cloudservices of een internetverbinding. Cloudservices zullen beschikbaar zijn op abonnementsbasis.
Let op: dit laadstation beschikt niet over MID certificering. Zakelijk verrekenen is dus niet mogelijk.

 
 
 
E-mailen
Bellen